SALG Erase 3-minutter rynkekrem Vis større

KAMPANJE! KJØP NÅ!

Erase 3-minutter rynkekrem

Nytt produkt

3 minutter rynkekrem. 30ml.

Flere detaljer

KAMPANJE 13-19 mai!
FØR 1490,- NÅ 890,- SPAR 600,-!

Klikk her for mer informasjon

890 kr

-600 kr

1 490 kr

Mer informasjon

Påfør kremen og vent i 3 minutter!

Har du prøvd mange rynkekremer for å bli rynkefri og ikke funnet noen som virker? Da har vi en god nyhet til deg! Nå selger vi en utrolig rynkekrem fra New York i Norge som virker på 3 minutter! Ikke bruk penger på laser og andre svært dyre rynkebehandlinger før du har testet vår antirynkekrem! Prøv vår Erase 3 minutter antirynkekrem og få glatt hud etter 3 minutter! Sliter du med rynker i ansiktet som rynker under øynene, rynker i pannen, rynker rundt munnen / på overleppen eller om du vil forebygge rynker? Da har vi løsningen for deg! Påfør kremen og la den virke i 3 minutter og din hud blir glatt i 8 til 12 timer!

Dette er etter vår mening den beste rynkekremen på markedet! Vi kaller det ansiktsløft på 3 minutter! Du har sikkert lest kjerringråd og rynketips uten at dette gir deg mindre rynker? Prøv vår rynkekrem og bli overbevist! Erase 3 minutter facelift produseres i USA og er av meget høy kvalitet. Aldring av huden, rynkete hud pga røyking, stress osv. er et stort problem for mange. Nå kan du endelig gjøre noe med det uten kirurgi eller laserbehandling! Bli kvitt rynkene i dag du også!

Erase 3-minutter rynkekrem er designet for å fungere med selv de mest sensitive hudtypene. Prøv produktet på armen først. På denne måten vil du vite om du vil få en reaksjon, akkurat som ethvert kosmetisk produkt du ville kjøpt.

Ingredienser: Purified Water, Sodium Silicate, Magnesium Aluminium Silicate, Propylene Glycol, Sodium Carboxymethyl Cellulose, Collagen, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Carbomer, Polysorbate 20, Retinol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

KUNDEREFERANSER

Hei! Jeg har nå fått prøvd denne fantastiske kremen og den fungerte! Jeg legger med før og etter bilder så kan dere se selv. Jeg var så i stor tvil om dette virkelig kunne fungere da jeg har prøvd alt mulig. Jeg er 46 år gammel og jeg har virkelig mye rynker rundt munnen som jeg plages utrolig mye med. Så tusen takk for at dere virkelig leverte det dere lovet!

Hilsen,
Linda Belgen 
Gimleveien 17b 
1511 Moss 
Norge 

Bilde før bruk av ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM 

Bilde etter bruk av ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM


Har nå prøvd denne kremen noen dager og er svært positivt overasket. Endelig et produkt som faktisk holder hva det lover. Har jobbet litt med å finne ut av mengden når jeg smører den på. Det er utrolig hvor lite som skal brukes, og det fungerer aller best med svært liten mengde. Meget fornøyd, og kommer til å anbefale dette til alle som ønsker noe som fungerer.

Mvh,
Berit Smedhaugen 
1870 Ørje 
Norge


Min personlige erfaring med Erase 3-minutter rynkekrem er først og fremst at ansiktshuden får et synlig løft og har en utglattende effekt. Den er hittil den beste kremen jeg har prøvd i forhold til disse funksjonene. Jeg bruker den stort sett på dagtid og når jeg skal i selskap. Noen ganger bruker jeg den om natten og synes da at jeg ser mer våken og opplagt ut når jeg våkner. Den er ganske drøy i bruk. Bruker jeg den 1 gang hver dag, har jeg den i alle fall 6 uker og ofte mer. Jeg har nå brukt kremen ca. 8 måneder men har ingen tanker om å slutte med den.

Mvh,
Lise Randtun 
Bogstiveien 70 
2360 Rudshøgda 
Norge


Har nå gått til det skrittet å kjøpt meg rynkekrem, og wow denne fungerte faktisk :) Var skeptisk til dette, og ikke minst at den kostet litt, men denne er verdt pengene sine. Min mann som ikke ser forskjell på om jeg har farget håret eller noe som helst reagerte umiddelbart, og fikk helt sjokk da han så hvordan alt av linjer forsvant på få minutter. Med bruk av mineral sminke fikk jeg fiffet meg skikkelig opp, og følte meg og så 10 år yngre ut :)

Med hilsen,
Ann-Kristin Halvorsen 
Kollenveien 3 
3320 Vestfossen 
Norge


Fantastisk alle min røyke rynker ble borte på 3 min! Denne blir kjøpt igjen!

Kari Lise Johannessen 
Birkeveien 44 
5089 Bergen 
Norge


Hei! Jeg vil bare si at jeg er meget fornøyd med deres antirynkekrem! Jeg har brukt den i flere måneder nå og jeg må bare si at den er helt utrolig. Jeg har prøvd mye annet på markedet. Jeg ønsker å bestille en til!

Mvh,
Tove Ingebretsen
Utsikten 7
3075 Berger
Norge


Jeg er 41 år gammel, og har nok købt de første 20 forskellige produkter mod rynker i ansigtet. Desværre har jeg, som mange andre før mig, erfaret, at cremerne ikke lever op til deres ellers fine reklamer. Så det var helt uden forventninger (men med det vanlige håb) til at denne creme kunne klare de rynker, jeg har i mit ansigt. OG DEN VIRKER FAKTISK. Ikke bare lidt, men fuldstændig perfekt. Og det bedste er, at man ikke skal vente i 4 uger og smørre to gange dagligt for at opnå resultat. DEN VIRKER NEMLIG INDEN FOR 3 MINUTTER!!!! Hurra for denne mirakelcreme.

Hilsen,
Rikke Nielsen
8464 Galten
Danmark


Da jeg bestilte denne creme var det uden forventning, da jeg har prøvet mange andre creme mod rynker. Men den virker, så det er en mirakelcreme, som jeg er utrolig glad for at bruge. Den virker på 3 minutter, så jeg kan se en stor forskel. Jeg er 65 år, så jeg har jo får haft en del rynker med tiden, men nu har jeg fået et produkt mod de rynker. Reklamen liver op til det den lover, det er rigtigt dejligt. Kan varm anbefale den til alle andre.

Med venlig hilsen,
Vibeke Hermansen
Sognegade 12
6240 Løgumkloster
Danmark


Hei, 100 % fornøyd med 3 minute instant face-lift, har i flere kvelder underholdt mine venner med dette vidunderserumet, som har blivit meger overrasket, og i etterkant har nå kjøpt kvar sin lille serumflaske, dette er heilt topp, kjør på dammer ( ja og menn ) vi går ein rynkefri vår i møte, jippi !!!!!!!!!

Mvh,
Ingrid Otto
Kviholen 28 B
4365 Nærbø
Norge


Jeg er svært fornøyd med denne rynkekremen! Den gir synlige resultater!

Med hilsen,
Inger Dagestad
Edelgranveien 76
1356 Bekkestua
Norge


Ved bruk av Rynkekrem 3min. ble jeg positivt overrasket. Smurte inn på panna og tro det eller ei på 3min. så var det rynkefritt :)

Mvh,
Inger.s Selliken
Rindane 12b
4270 Åkrehamn
Norge


Jeg runder snart 40 (!) og har etter hvert fått ganske markerte linjer i panne, rundt øyne og litt på overleppa. Dette produktet fungerer fantastisk for meg! Jeg har bare brukt kremen i en drøy uke, jeg velger å bruke den om natten fordi man må unngå bruk av produkter som inneholder olje sammen med kremen. Om morgenen bruker jeg min vanlige hudkrem og foundation. Resultatet er utrolig, linjer er så godt som helt borte hos meg. Jeg har forsøkt utallige (kostbare) kremer som nesten ikke har gitt resultater overhodet. Kan også nevne at jeg har veldig sensitiv hud, men denne kremen reagerer jeg ikke på i det hele tatt. Den er også drøy i bruk, bare noen få dråper som trengs. Jeg kommer absolutt til å fortsette å bruke denne kremen! Takk!!!

Anita Garnes 
Hylkjebakken 49 
Hylkje 5109
Norge


Denne kremen har absolutt virkning umiddelbart og bør brukes jevnlig på de steder som er mest utsatt.

Mvh
Gudrun Brottveit 
Tore Hundsvei 16 
Oslo 0576
Norge


Hej,
Jag skulle vilja säga denna kräm är mycket bra och all som visar är sant. Jag provade själv och jag är mycket nöjd och glad.

Veronica Valdes
Hantverkaregatan 5
331 52 Varnamo
Sverige


Hei. Må fortelle at jeg hadde kremen på meg på klubb. Damene kunne se at huden var strammere. Så no har allerede kjøpt en til krem til en venninne. Vi er veldig fornøgd. Vi er ca.70 år.

Edel Indrekvam
Stiaberget 189
5179 Godvik
Norge


Hej när jag fick min Erase kräm strök jag den på min panna, efter 3 minuter var min panna slät och utan linjer.

Maria Jaako
Bäckebolslyckan 22
422 54 Hisings Backa
Sverige


Jeg har nu brugt 3 minut instant facelift et par dage og er MEGET imponeret og glad for resultatet. Der skal bruges forbavsende lidt, men effekten er stor. Kan varmt anbefales!

Venlig hilsen,
Trine Elisabeth Ørting
Sanddal Engvej 7
7000 Fredericia
Danmark


Jeg bestilte kremen for å se om det var mulig at den virket som reklamen viste. Dette er jo en superkrem! Jeg hadde ikke trodd at den fjernet rynker på så kort tid! Har prøvd den på en venninne også og vi er kjempefornøyd med kremen.

Hilsen,
Karin Johansen
Norge


Jeg er 51 år og har indenfor de seneste år fået nogle furer mellem øjenbrynene og ved mundvigerne og ved øjenpartiet. Jeg synes efterhånden at det tog til og har ligesom så mange andre forsøgt med forskellige cremer. Det dækkede ikke over så mange timer.

Da jeg læste at jeg kunne få reduceret rynkerne og furer med denne creme slog jeg til. Indenfor nogle minutter så jeg straks friskere ud og som dagene er gået og cremen fylder mere ud ER JEG BARE SÅ TILFREDS. Som der er beskrevet skal man lige vænne sig til det hvide lag der kommer i den første tid. Jeg fugter en vatpind og tager det overskydende af. At jeg ikke kan bruge foundation i de områder jeg benytter cremen gør mig ikke noget blot rynker og furer mindskes.
Jeg har givet ideen videre til mine veninder.

Venlig hilsen,
Mette Pedersen
Rønne Alle 14 C st
2800 Lyngby
Danmark