Når du begynner å bruke vår ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM vil huden din føles strammere. Denne følelsen vil gå over etter hvert. Produktet fører huden din til der den var for 10 eller 15 år siden, og det tar dine ansiktsnerver en stund å tilpasse seg den nye formen. Etter at du har brukt vår ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM noen ganger vil du ikke merke dette. I motsetning til noen andre produkter, hemmer ikke ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM muskelbevegelser på noen måte. Se i speilet; beveg ansiktet ditt og du vil se at det ser helt normalt ut - bare mye yngre!

Selv om effekten varer 8-10 timer før den begynner å avta, kan disse resultatene variere. Fuktighet, aktivitet - spesielt utendørs i solen når du svetter mye, og din hudtype, enten den er fet eller tørr.

Ved langvarig bruk vil du merke at huden begynner å beholde sin nye posisjon. Du vil merke en reduksjon i antall rynker og en utjevning av dybden av rynkene om ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM brukes regelmessig.

Hvis du tar på for mye antirynkekrem vil du få noen hvite rester på huden din. Du kan enten dekke dette med mineralsminke, eller vaske det av og forsøke på nytt med mindre krem. Du vil raskt lære hvor lite du trenger for at rynkekremen skal være effektiv og de hvite restene ikke vil fremkomme.

Dessverre kan du ikke bruke fuktighetskrem når du bruker ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM.

Fuktighetskrem ødelegger effekten. Det finnes noen måter rundt dette: Bruk en meget lett fuktighetskrem 20 minutter før du bruker ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM eller bruk kun fuktighet om natten.

De fleste solkremer er oljebasert og de vil da oppheve effekten av ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM.

Mange makeup produkter er oljebasert og dermed vil også dempe effekten av ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM.

Mineral basert sminke er fint å bruke. Prøv det hvis du ikke har gjort det før. De fleste liker denne typen sminke.

ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM er vanligvis snill mot sensitive hudtyper. Et svært lite antall av våre kunder har opplevd hudirritasjon etter påføring. Dette går ofte over etter noen få påføringer. Om ikke, slutt å bruk produktet.

Hvis du ønsker å se mange år yngre ut gi ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM en sjanse! De fleste brukere har ingen problemer i det hele tatt og de som ikke får det helt til kan vanligvis omgå problemene med de metoder som er beskrevet over.

Spørsmål og svar

Hva er instruksjonene for bruk av ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM?


ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM er formulert for å trenge dypt inn i ren hud. Det er viktig at ett godt rensemiddel brukes som makeupfjerner for å sikre at all oljen, sminke, solkrem og urenheter fjernes fra hudoverflaten slik at ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM kan trenge inn i huden. Hvis huden fremdeles inneholder oljer eller sminkerester vil ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM ikke virke like effektivt som den burde.

Et tynt lag av ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM skal brukes på hele ansiktet. Gni forsiktig inn i huden, men ikke gni til den blir tørr. Tillat ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM å tørke. Når den tørker, vil huden trekke seg sammen og strammes. Hvis en liten hvit film blir synlig, betyr det at du har brukt for mye. Tørk forsiktig overskytende bort med en fuktig klut og prøv på nytt. Dersom du er i et varmt rom eller svetter, benytt et kjøligere miljø, slik at den kan tørke raskere. Jo raskere det tørker, jo mer dramatiske resultater. Bruk gjerne en hårføner som har funksjon for å blåse luft uten oppvarming.

Kan ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM påføres over sminke eller solkrem?

ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM er skapt til å jobbe med ren, tørr hud. Etter den har tørket og de ønskede resultatene er oppnådd, anbefaler vi at en mineralbasert makeup brukes. Du kan bruke solkrem på huden i minst 30 minutter før du bruker ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM.

Hvordan er ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM sammenlignet med andre kremer?

ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM er som regel langt bedre enn andre kremer. ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM strammer og løfter. Ingen nåler og smerte, og du kontrollerer resultatet.

Vi har hatt testpersoner som har opplevd 1/2 tommer (15 mm) løft av sine bryn, et langt bedre resultat enn en panne løft og du sparer mye penger!

Er løftet ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM gir, permanent?

Nei, derimot, har huden et minne, f.eks. hvis du sover på ansiktet ditt kan det ta en stund å gå tilbake til sin opprinnelige posisjon. "Fryses" ansiktshuden mesteparten av tiden i sin mer ungdommelige stilling, vil den ha en tendens til å forbli.

Er ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM trygg for ansiktet?

Ja, og bra for ansiktet. Sliter du med rynker i ansiktet som rynker under øynene, rynker i pannen, rynker rundt munnen / på overleppen er dette produktet for deg. ERASE produseres under kontrollerte forhold, utført av sertifiserte utdannet kjemikere og farmasøyter, med offentlige standarder, lisensiert av blant annet FDA, EPA og andre kontrollorganer.

Hvor lenge varer en flaske ERASE 3-MINUTTER RYNKEKREM?

Hvis du bruker den over hele ansiktet hver dag kan du forvente at flasken vare 3 til 4 uker. Men hvis du bare bruker den på problemområder eller benytter den til spesielle anledninger det vil vare svært lenge. Hylle tid er ca to år. Hvis du har lagret flasken ubrukt i lang tid, gir den en god rist for å blande ingrediensene. Kremen kan størkne i svært kalde omgivelser. Hvis dette skjer varmes den forsiktig - dypp flasken i varmt vann til den er flytende igjen og gi det en meget bra rist.

Vil effekten avta gradvis?

Ja, og du kan gjerne påføre på nytt når du føler at du trenger en oppfriskning. Gjentatt bruk vil ikke skade huden din. Faktisk vil det hjelpe den å beholde sin "nye" posisjon (det er egentlig ikke "ny" - det er den posisjonen huden hadde for noen år siden).