Du mottar KUN varene som er bestilt av deg. Du får IKKE ett abonnement med automatisk tilsending av nye varer.

Levering

Leveringstiden ca. 2-4 dager.

Levering til postkasse kr.49,- uansett antall varer.

Levering med oppkrav kr.129,- uansett antall varer.

Dersom pakken ikke blir hentet på postkontor blir du belastet med kr. 490,-.

Angrerett

Privatkunder kan returnere varen innen 14 dager etter varen er fraktet til deg og levert. Varen skal leveres tilbake i den stand varen ble mottatt. Varen skal pakkes i originalemballasjen slik varen ble mottatt. Kremens eske med plastomslag må være i takt, ikke være skadet eller åpnet. Frakt betales av kunden. Angreskjema må lastes ned her og returneres til oss. Les om angrerett her.

Priser og Avgifter

Samtlige priser er i norske kroner (NOK), inkludert gjeldende moms.

Kjøp

Avtale om kjøp inngås når du som kunde har mottatt ordrebekreftelse via e-post fra RynkeFjerner.no. Det forutsettes at kunden har gitt riktige opplysninger om e-postadresse og fysisk adresse. RynkeFjerner.no leverer varer kun til myndige personer med bostedsadresse i Norge.

Kansellering av kjøp

Kunden kan kanslere kjøpet før varen er sendt ved å kontakte RynkeFjerner.no på telefon eller e-post.

Levering til utlandet

Varen sendes fra Norge. Om moms/tollgebyr blir krevd i mottakers land, skal dette betales av mottaker.

Bankkort

Pengene trekkes fra kundens kort når bestillingen leveres. RynkeFjerner.no benytter autorisert kortselskap som håndterer alle kortopplysninger. Ingen kortopplysninger håndteres eller lagres av RynkeFjerner.no. Og alle data overførs til kortselskapene i kryptert form.

Sikkerhet

SSL (Secure Socket Layer) brukes til alle korttransaksjoner. Transaksjonene er krypterte. Kortets gyldighet blir kontrollert, og at det er dekning for kjøpesummen. RynkeFjerner.no forbeholder seg retten til å avslå kortkjøp.

Personopplysninger

RynkeFjerner.no behandler persondata ifølge lov om personalopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomhter eller bli koblet til andre eksterne register. Personopplysningene som er oppgitt til RynkeFjerner.no ved kjøp, brukes til inngåelse og utførelse av leveringsavtalen, for å opprettholde kundeforholdet samt til markedsaktiviteter som gjennomføres av RynkeFjerner.no. For å kunne gjennomføre bestillinger er det nødvendig å oppgi opplysningene til tredjepart. RynkeFjerner.no oppgir personopplysninger til transportforetak for gjennomføring av levering og varsling. RynkeFjerner.no selger eller overlater aldri personopplysninger for markedsaktiviteter for andre foretak.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel (cookie) er data som sendes fra et nettsted og lagres lokalt i brukerens nettleser mens han/hun besøker et nettsted. Når brukeren besøker det samme nettstedet igjen, kan dataene som er lagret i informasjonskapselen hentes frem og varsle nettstedet om brukerens tidligere aktiviteter. Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre det lettere å analysere trafikken på RynkeFjerner.no og skape en bedre brukeropplevelse. Det kan for eksempel innebære at vi lagrer informasjon om brukerens valg av land, informasjon om tidligere besøk på RynkeFjerner.no og hvilke sider som ble besøkt på RynkeFjerner.no. Ved å besøke RynkeFjerner.no godtar du at vi samler informasjon om besøkene dine ved hjelp av informasjonskapsler. Hvis du ikke godtar at vi bruker informasjonskapsler på denne måten, bør du endre innstillingene i nettleseren din til ikke å akseptere informasjonskapsler. Du kan også når som helst velge å fjerne filer med informasjonskapsler som er blitt plassert hos deg. Les mer om informasjonskapsler i din nettlesers hjelpesystem.

Aldersgrense

RynkeFjerner.no ekspederer ikke bestillinger til personer under 18 år, fordi man ifølge loven må være myndig for å inngå en avtale.